lauantai 16. huhtikuuta 2011

kevät on täällä!!

Mitenkäs on aika vierähtänytkin näin...viikko on ollut työn täyteinen, alkuviikolla oli Lilo täydentämässä joukkoja ja vauhtia riitti..olivat sitten Lumi ja Hessu niin uupuneita että nukkuivat koko tiistai-illan kun Lilo vietiin takaisin..oli muuten todella hiljainen ilta meillä.

Ollaan käyty tekemässä tottista ja rupee oleen ihan kivalla mallilla, paikkakin rupee oleen jo melko kivasti ja namin jakelu on hiukan jäänyt vähemmälle. Noutokapula on Lumin mielestä aivan mieletöttämän kiva juttu,noutaa hienosti ja tuo kapulan mulle paremmin kuin lelujaan.
Paikallaan istuminen taas on ok kun etenen vain kaksi metriä, sitä pidemmälle kun menen lähdetään perään.

Perjantai oli oikea reeni päivä kerrakseen..ensin käytiin agihallilla ja yllätys oppihan tuo Lumi hyvin kaikki ja hienosti tekikin kunhan ohjaaja rupesi ohjaamaan =) onnekseni on kärsivällinen tuo Jansu kun opastaa mitä mun pitää tehä.

Sieltä kun oltiin tultu ja kotona käyty piipahtaas lähdettiin haku-metsään. Otimme tuuli-ilmaisua ja hyvinhän Lumin nenä oli auki löysi hienosti maalimiehet ja kuinka ollakkaan itse taas ohjasin vähän väärään suuntaan, niin Lumi sitten viimeisen maalimiehen haussa meni ensin vanhalle piilolle mutta löysi sitten sen viimeisenkin..ja näin jälkeenpäin kun mietin niin se koiran luku on aika oleellistn..Lumi yritti itse vaihtaa suuntaa muutaman kerrankin mutta kun mun oli vaikeeta kulkea just sitä kautta vaihdoin sen suntaa..nooh ensikerralla sitten luen tota koiraani enkä tee ite niitä päätöksiä, sillä kun toimii toi nenä, eikä mulla =) kaiken kaikkiaan oli hyvä reissu..

Tänään sitten ollaan jatkettu noita sivulle tuloja ja maahan menoa. Niin ja leikitty oikeen urakalla erilaisilla leluilla ulkosalla, kelikin kun ollut aivan mahtava tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti