keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

kesää odotellaan

Paljon ollaan puuhasteltu ja edetty monessakin osiossa, paperille on tehty kevään ja kesän tavoitetteet ja kisojakin jo suunnitellut. Ajankohta nyt tietysti on auki...erilaisine selityksineen mutta kun haluan vielä muutamaan kohtaan Lumille varmuutta.

Seuraaminen on hyvällä mallilla ja jatketaan kokoajan pituutta siihen.
Paikallaan olo on ok, häiriötä ollaan otettu mukaan, pieni miinus on asento, haluaisin että etu tassutkin ovat suorassa mutta kun Lumi tahtoo ne kääntää alleen tai jotain..tätä siis hiotan vielä.
Liikkeestä istuminen oli taas haastellinen ja sain vaihtaa siihenkin käsky-sana mutta ollaan edetty ja pieni ikävä apu vielä mukana mutta uskon ettei kauaa siihen mene, tässäkin liikkeessä oli loppujen lopuksi mulle se isompi haaste kuin Lumille.

Liikkeestä seisominen valmis =) ja tekee sen vielä hienosti=)

Liikkeestä maahan meno saattaisi olla valmis mutta haluan vielä varmistua että todella menee sen niin nopesti kuin itse kuvittelen. Vielä kun olen jo itse oppinut pitämään katseen suoraan edessä =)

Luoksetulon olin sitten onnistunut sössimään =( lelu palkkana ja ajoituskin ollut varmaan väärä..onnekseni on hyvä reeni apu ja nyt ollaan korjailtu. Lumi aloitti vaanimisen ja vauhti hidastui melkoisesti. Korjattiin niin että vaihdettiin namipalkkalle, mun katse kohti taivasta ja kutsu huuto vasta sitten. Lumi aloitti hitaasti ja odotti että millonkas meikä liikahtaa mutta vasta kun Lumi oli edessä istumassa ensin kehuin ja palkkasin sitten vasta namilla. Näitä toistoja tehtiin usein ja nyt jo paljon parempi!

Eteenmeno on hyvällä mallilla kunhan muistaisin sitäkin reenata useammin!

Käännöksiäkin ollaan tehty ja voi noita mun jalkoja kun on vaikeeta saada ne toimimaan kuten haluan..onnekseni mulla on niin hyvä koira että kestää toistoja tsiljoonan ja oppii liikkeen nopemmin kuin minä. Voisi olla hauskaa tietää mitä Lumi välillä ajattelee kun hölmöilen liikkeitä hajroitellessa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti