keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesä ja kärpäset =)

Tulihan se kesä, nyt ollaan paljon puuhasteltu ja koulutuksissa käyty.

Agilitya aina torstaisin Janikan ohjauksessa ja hyvin on lähtenyt käyntiin alku kangertelun jäätyä. suurin vika mun asenteessa, turhautumista kun Lumi ei tehnyt niin kuin ajattekin mutta ohjasin ties miten. Nyt on suhteellisen hyvin edetty ja yhteistyö sujuu hyvin.

Tiistaisin ja viikonloppuisin hakuillaan ja vaihdellaan maastoja. On loisto suorituksia ja välillä otetaan takapakkia. Hyvin ollaan edetty ja rullantuonti on jo mainiosti ja näytölle on vauhtia tullut hurjasti lisää.
Irtorullalla vielä treenataan mutta tarkoitus olisi pian vaihtaa kiinteään. Tyhjien lisäys ja pidempää rataa olisikin tarkoitus lisätä, jotta ehdittäisiin vielä kisaamaan tätäkin lajia. =)

Tottista on tehty jo paljon, ja tokon alokasliikkeiden hiominen jatkuu, kuten kaikkien luokkien. Omaa varmuutta tarvitsee saada lisää, Lumi on niin hyvä koira edelleen ettää kestää toiston toiston perään ja palkkaamattomuutta olen pikkuhiljaa jopa mistanut lisätä =) ettei sitten yllättäin tulisi nuo kisa tilanteet.

Esine ruudussa Lumi työskentelee hyvin ja hakee esineet, uutena yllätyksenä ja täysin mun virhe oli ettemme ole tarpeeksi vierailla talloojilla reenattu, nyt panostankin siihen että olisi muidenkin kuin vain omat ja tututtujen talloma alue ja vielä vieraita esineitä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti