torstai 25. joulukuuta 2014

Näyttelyä, agility ja tokoaToko koulutuksessa ollaan käyty marraskuun lopulla Sari Kärnän ohjauksessa oli kyllä jälleen niin silmiä avaava ja uusi ajatuksia moneen saatiin. Lumin kanssa aloitettiin tuo iki ihana tunnari uudelleen josko päästäisiin kokeisiinkin alkuvuodesta. Alku on ainakin vielä lupaava, Lumi on niin hauska kun ehtii pohtimaan ihan itsenäisestä ennen kuin tarjoaa oikeaa toimintaa vai pitäisikö sanoa että sitä mitä minä haluan että tarjoaa =) tästä kirjailen lisää kunhan nyt edetään ja saadaan ns. rotta-koe tehtyä =D
Pingulla on hyvät pohjat tehty ja pientä viilausta seuraamiseen lähinnä kun olen palkannut niin paikka sen jälkeen, häiriötä tarttis lisää reenata ja liikkeestä maahan meno on ihan kesken kun olenpa senkin tehnyt väärin, tiedän miltä sen haluan näyttävän mutta toteutuksessa olen sitte laiskotellut =( voe sentään.
Nyt olisi ajatuksena saada kisa kuntoon neiti että saadaan vanhoilla säännöillä kisata mahdollisimman monta luokkaa=) Pingu on kyllä niin erinlainen tokoilussa kuin Lumi, Pingu ei pohdi vaihtoehtoja kun oppii jonkin asian ja tarjoaa nopeasti tekemistä =)

Pingun kanssa ollaan aika rauhallisesti tehty agilitya mutta on se vaan niin huippu pentu, jonain kertana ei malta lelusta luopua tai viilettää itsenäisesti esteitä kun korvat on jäänyt kotiin. Niillä kerroilla sitten muistutellaan että mitäs se agility on ja lelusta luopumista onkin nyt reenailtu ahkerasti ettei jäisi aikuisuuteen. Pikku hiljaa edetään  =)

Lumin kanssa olen muutamissa agility kisoissa käynyt ja kokemusta on tullut huimasti, niin huisia kun saa kisoissa oivalluksia ja se harmi kun tajuaa että todella nyt on vain mun ohjauksesta niin paljon kiinni että saataisiin se nolla!! Edelleen nuo hyppäri radat on jotain ihan uskomatonta mun pääkopalle, sählään vain ja ainoastaan koska luulen että mulle tulee kiire vaikkei edes tule..
Olen nyt alku talvesta käynyt viikko reenien lisäksi käynyt turussa asti muutaman kerran ja ovat kyllä olleet melkoisia  oivalluksia sielläkin. Nyt kun vuosi vaihtuu ja aikatauluihin tulee selkeyttä niin kisaamaan mennä ja toivottavasti saadaan se kauan odotettu nolla =)

Pingun ja Wukin kanssa näyttelyssä. Pingu oli pentuluokassa ja osaahan sekin kehässä juosta ja seisoi ihan kivasti vaikka itse esitin =) Hyvän arvostelun sai, kasvaa saa vielä neiti. Pingu oli kilpailu luokan 2 kun sisko Piina oli 1 =)

Wukilla nyt ei ollut paras karva päällä mutta hienostikuitenkin meni NUK1 SA ja Paras uros4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti