perjantai 12. lokakuuta 2012

Kennelpäivät 14-16.9

Leirielämää tosissaan perättäiset viikonloput ollaan oltu lumin kanssa maailmalla =) paikkana oli Yläneen Kuralan kartano.
Nyt sain kuitenkin miehenikin mukaan kun hällekkin on pentupentunen tulossa jossain vaiheessa. Näin on hyvä mahdollisuus nähdä kahen pentueen koiria ja vanhempia. Oli siis helppo ylipuhua mies mukaan =)

Perjantaina aloitettiin tottisteluilla ja oli kyllä kiva nähdä miten kukakin koiriaan kouluttaa ja miten pitkälle olivat jo edenneet. Yllättävästi satoi vettä mutta oli halli jossa saimme treenata.

Lauantaina oli vuorossa agilitya ja taas saatiin aimoannos oppia opeteltavaa ja muistettavaa.
Vielä kun muistaisi nuo kaikki varmasti kun kisaamaan menee.

Sunnuntaina oli sitten peltojälkeä ja harmikseni en ehtinyt olemaan loppuun asti. Käytiin kuitenkin tekemässä ja ajamassa Lumin kanssa jälki ja on hyvällä mallilla. Nyt on siihenkin uudet ajatukset ja innostus kun tietää miten jatkaa taas tätäkin harrastusta. Hessukin pääsi ajamaan jäljen mutta ei nyt loistanut, oli Hessun ajatukset toisaalla ja saattoihan sekin vaikuttaa kun Hessulle tehdään pääsääntöisesti verijälkeä.

Leiri oli kaikin puolin onnistunut ja viihdyttiin Maken kanssa molemmat ja kouluttajat olivat erinomaisia.
On se hienoa että kasvattaja jaksaa väsäillä näitä tapaamisia ja tapahtumia jonne pääsee osallistumaan. Ensivuonna olemme jälleen mukana =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti