sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Agilit Tampereella

Käytiin todella pitkästä aikaan kisoissa Lumin kanssa ja mukana oli ystäväni Alina.
Joo kuvamateriaalia ei ikävä kyllä tule julkisuuteen sen verran rumasti ohjasin Lumia. Ikävää että jännittin vaikka kuinka yritin olla jännittämättä.
Eka agi-rata meni heti neljännen esteen jälkeen lyttyyn kun en pitänyt katsetta Lumissa tuli sitten jaloille eikä kiivennyt a:lle, seuraava kompastus oli musta putki. Lumi meni putkeen ja ehdin jo odottaa ulos tuloa kun Lumi tulikin takaisin samaa reittiä, pieni häh ilmiö ja uudelleen lähetys ja menikin ja nyt olin sitten myöhässä ohjauksessa ja muurilla teki jonkun oman kuvion koska en ollut ajoissa ohjaukseni kanssa, Edettiin hienosti loppu suoralle kunnes tadaa olen myöhässää lumi tuli syliin ja viimeset esteet mentiin miten mintiin. Voi että otti pannuun miksi pitää jännittä ja pilata koiran fiilis.

Ennen seuravaa rataa pohdin miksi kisaan, miksi teen koiralleni epäonnistumisia vaikken halua niin, oliko hauskaa yhdessä, annoinko kaikkeni koiralleni joka tekee mulle täysillä töitä. Dodiiin ja seuraava rata.

Lähdössä tein rutiinit ja hoin itselleni että nyt mennään eikä meinata! Rata oli todella kiva alku aivan mieletön vauhtia löytyi, keinulle tullessa sihahdus ja nenä, lähden liikkeelle ja Lumi myös...likka varasti..ja joo häkellyin ja annoin mennä kun en sitte tajunnut palauttaa uudelleen kontaktiin :( tyhmä minä. Kepit tuli myös kompastus kiveksi ja en tiedä teinkö itse virheen vai eikö Lumi kestänyt kun oli putki edessä..tätä treenataan. Lopetin radan ja tehtiin lyhyt loppusuora.
Jäi kuitenkin hyvä fiilis tästä.

Hyppy-rataan kun tutstuin meinasi tulla paniikki, toisen esteen jälkeen oli kaarros vasempaan esteelle missä oli myös putken suu ja vitos este oli kakkosen kanssa linjassa..miten ohjaan Lumin ettei mene vitoselle eikä myöskään putken väärään päähän...nooh tein vekin ja tuli mielestäni hyvin ohjaukseen, toisen putkeen jälkeen tiputti riman koska valssini oli kuitenkin myöhässä, uskon ainakin niin,
edettiin hyvin, muuriin jälkeen oikealle putkelle ensin ei suoraan esteelle sain käskyttää reilusti jarruttamaan mutta jee tuli putkelle, kepit taas hyvin mutta viimeinen väli taas jäi...pohdin nyt todella teenkö jonkun liikkeen mikä ajaa Lumin pois kepeiltä...
nooh viimeinen putkeen meno ei mennyt putkeen, lukitsi ja oli todella menossa putkeen kun kääntyy pois..jälki viisaana katsottuna huomaan että enhä mää edes ohjannut loppuun asti Lumia putkeen,,,aaargh mikä moka multa. Nyt on kuitenkin fiilis mitä mainioin lähteä taas kisaamaan ja saada oma asenne korjatuksi oikeaan suuntaan. Nyt reenamaan lisää jotta tuloksiakin saadaan kasaan =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti