lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kesä tulee sittenkin

olen tehnyt suunnitelmat uusiksi kun Lumin astutus nyt ei onnistunut. Moneen näyttelyyn oltaisiin menossa toukokuussa Tampere, Rauma, Harjavalta, Jämsässä kahdet joista toinen erkkari.

Kisoja en vielä ole katsastellut kunhan taas lähdetään maastoon alkaa tuo kisakalenterikin täyttyä.

Aksaamassa käytiin Liuhtojen opeissa Liedossa oli SL- tiimi kasassa =)
Ehdottoman hauskaa oli. Eka setti Lumin kanssa meni lähes loistavasti ja hienoa huomata itsestäni edistystä kun jopa toisinaan oikeasti huomasin kuinka myöhässä olin ja kuinka lujaa oikeasti Lumin kanssa saa juosta.
Päivän toinen setti.. voi veljet..oma pää jumitti joo. Uusia ohjauksia esim. japanilainen niin ei sitten millään meinannut mahtua päähäni miten sen teen. Toinen oli kaukaa ohjaus esteelle mitä en olekkaan tehnyt ennen tai en ainakaan muista. Näitä ehdottomasti kotiin renaamaan.

Tulihan näitä jo kokeiltua ja hyvin Lumi oppi kaukaa ohjauksia, mutta kun tein japanilaista toiselta puolelta olipas hankalampaa, ei mahdotonta mutta reenausta lisää =) Nyt ootellaan että kesällä päästään kisoihin oikein urakalla ja saan itse taas kisa kokemusta ja kunhan muista olla jännittämättä.

Tokoa reenataan kanssa ahkerasti ja tuntuu nyt siltä että uutta tulee kokoajan lisää. Jotenkin jättänyt talvella aivot narikkaan ja nyt saa todella tehdä töitä että muistaa kaikki liikkeet. Kotiin tulee nyt hankittua ruutu-nauhat, tunnistusnoudon kapulat ja yllätyys uusi pallo, eihän niitä koskaan ole tarpeeksi =)

PK-tottista tehdään ainakin kerran viikossa ohjatuissa reeneissä, vielä ei olla Lumin kanssa päästy mutta tulevana maanantaina katsastetaan mitä aletaan hiomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti