maanantai 30. joulukuuta 2013

Lumin kuulumisia

Olimme viikonloppuna aksapäivillä Helsingissä ja siellä nähtiin sisaruksia. Oli hieno päivä ainakin itseni kohdalla, sain reenata teräsmummoa, Liinua toisinsanoen =) Kyllä tuo agility vaan on kiva laji kun saa yhteistyön koiran kanssa luonaamaan. Mitä nyt on reidet mustelmilla kun mummo tykkää hypätä päin kun tuo lelua ja sainpa muutaman vekinkin käsiin..tiiä mitkä rautahampaat sillä on suussa ;) on se vaan niin kiva koiruli sekin. =))

Lumi on nyt mamma lomalla. On sen verran jo pyöristynyt ja nisätkin turvonneet että uskon todella pentujen olevan tulossa. Ruokahalu on aika mieletön, kahdesti on tyhjännyt veljenpojan ruokakipon ja illalla aloittaa hyvissä ajoin kertomaan että ruoka-aika lähestyy. Unen tarve on lisääntynyt myöskin jonkin verran ei juurikaan vaivaidu alakertaan tulemaan perässä jos siellä olen ja nukkumaan illalla tasan klo22.
Siirtyy siis makuuhuoneeseen omalle pedilleen nukkumaan.
Lenkeillä ei enää myöskään välitä leikkiä toisten kanssa ja varsinkin tuo Wuki saa kommentin sisällä jos yrittääkin riehua. Kuvia lisäilen lähiaikoina. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti