maanantai 30. joulukuuta 2013

Uusi vuosi ovella

Wuki pieni täällä vähän huseraa..olimme mukavalla aksapäivällä Helsingin nurkilla ja meno matkalla pieni mies sitten päätti järsiä kaverin kevythäkin uuteen uskoon. Ei riitä että on kolmet kaulapannat ja hihnan popsinut riikki ja onpahan tädin ruusukkeenkin uudelleen muotoillut. Listaan pääsee myös alustat häkissä ja keinonahkainen tuoli. Hassua että nyt on tälläinen kausi kun hampaiden vaihto aikaan ei ollut mitään. Nooh ehkä nyt jo muistan itsekkin ettei jätetä mitään pojan nenän ulottuville...

Eilen kävin noiden kahden muun kanssa ulkoilemassa ja Wuki oli sisäällä sen hetken häkissä huilaamassa. Tultiin sisälle ja hetken päästä huomaan että no Wukinhan se tuossa..kukas sen sieltä häkistä päästi pois??
Kysäsen muilta mutta kukaan ei tunnustanut..että sillälailla jätkä osaa ihan itse tulla pois metallihäkistä..jospa sitten väsäilen sille ratakiskosta häkkiä seuraavaksi...

Onhan tuo rääpäle jo jotain sentään oppinutkin..
Luoksetuloa olen opettanut nyt kiertämällä siivekkeen, puun tai tynnyrin ja palkkaan namilla kun tulee eteen..on muuten nopea =)
Seuraamista Wukille on opettu namilla, lelulla ja tarjoamalla. Tuon tarjoamisen ansiosta voisin melkein sanoa että on todella hyvällä mallilla. Vielä kun saataisiin tuota reeniä muualla kuin kotona..

Noutokapula reenit on pilkottu erikseen itse noutoon ja siihen miten se sieltä maasta otetaan sekä itse pitoon ja pidon paikkaa edessä. Tänään huomattiin kuinka jätkällä on palikat loksahtunut paikoilleen. Pitää rauhallisesti kapulaa suussa..jeee!! Alku oli hiukan hankalaa mutta nyt on tosi hyvä.

Maahan meno näyttää hyvälle ja liikkeestäkin onnistuu mutta tarvitsee vielä lisää harjoitetta.

Liikkeestä istumista on vielä hiottava.

Seuraavaksi lähdetään opettamaan hyppyä..onneksi kotoa löytyy este jota voi säätää sopivan korkuiseksi ettei kuitenkaan liian korkealla tarvitse aloittaa.

Ensimmäiseksi siis olemme menossa Wukin kanssa toko-kokeeseen =)

Hassusti on nyt niin että me molemmat tuota rääpälettä ohjaillaan. Johtunee ehkä siitäkin ettei Lumin kanssa voi nyt niin täysipainoisesti reenata =))
Minun kanssa tuo ei ihan yhtä hyvin pelitä kuin Maken, mutta enköhän siihen liikettä saa kunhan reenaillaan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti