tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pingu pieni..
osaa nakertaamun kenkiä jos jätän siihen mahdollisuuden, kantaa mielellään suussaan kaikkea mitä löytää
ja viimeisin minkä minulle toi oli ampiainen. Onnea oli sillä ei ehtinyt pistämään..

Rauhoittuu tosi kivasti kotona ja kun mennään ulos on intoa täynnä. Lelun kanssa leikkii hienosti varsinkin kotona =)

Agiliy kentällä viimeksi oli kyllä melkoinen pentunen, ei juuri kuunnellut ja olisi juossut pitkin kenttää vailla huolia ja kun vihdoin sain Pingun luokse tehtiin pieni rata. Putki ja 3 hyppyä, rimat tietysti maassa.
Hienosti toimi vaikkakin oli melkoisen villinoloinen pentu. sain sitte illaksi pohdittavaa että miksikäs nyt on näin mitä olen tehnyt vääärin...

Hassua oli että kotiin tultuamme oli neiti niin mun kamua että, autolta kun käveltiin ovelle tarjosi kaken mahdollisen. Ollaan kerran viikossa käyty reenailemassa muualla ja nyt taidan lisätä kertoja että oppii sen että kaikkialla tehdään reeniä paikkaan katsomatta. =)

Tottista Pingun kanssa teen päivittäin ihan paikallaan istumista, maahan ylös harjoitusta, liikkeestä seisomista, luoksetuloa, sivulle tuloa. Tietust kahta kolmea liiketta per treeni ja sainkin taas hienot neuvot kun olin sitten unohtanut muutaman tärkeän asian koulutuksesta. Yritän nyt keskittyä siihen että tekin kerralla hyvin jottei tarvitsisi kahteen kertaan samoja treenata.

Hakua ollaan aloiteltu ja edetty makkara ringistä ja piilossa oleviin maalimiehiin. Olivat jo ringissä piilossa ja nyt oli kaksi mm piilossa ja risteilyä niiden välissä. Välillä piti tietysti ylöisöä käydä katsomassa ja lopettiin sitten onnistumiseen eli löyti peräkkäin nuo maalimiehet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti