keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Toko kokeen avoin luokka..

Uudestaan ! Nyt tuli uusi kokemus Lumin kanssa kun kävimme 6.12 Ulvilassa halli kokeessa.
On jo nyt nämä muutamat kisat tullut käytyä ja huomasin etten jännittänyt lainkaan niin paljoa =)
Jännitystä kyllä nosti se että reenailtiin ennen kisoja palkkausta ja palkkaamattomuutta siten että lelu olikin kentän laidalla eikä minulla. Edeltävä koira oli saanut palkkaansa ihan kehän laidalle ja siinä sen kanssa leikki tietysti, niin olinhan aivan varma että Lumi sen siitä pongaa ja se onkin sitte sillä selvä.

Onneksi ei huomannut =))
Tässä pisteet tältä reissulta:
1. Paikallaan makaaminen         9,5              jäi vinoon, kun sähläsin itse ja meinasin heti poistua piiloon ilmaan lupaa..otin lähes askeleen ennen kuin tajusin mitä tein.. =(

2. Seuraaminen taluttimetta    8                 hieman edisti ekaan käännökseen asti ja pysähdyin liian nopeasti

3.Maahan meno seuraamisen yht.  10      

4.Luoksetulo 8                                           valui kun oisi pitänyt pysähtyä..

5.Seisominen seuraamisen yhteydessä  7  pysähtyi heti, pysyi paikoillaan kun kiersin taakse ja tulin sivulle mutta käskyn annettuani "sivu" pimu ei istunut vaan pakitti ja jäi seisomaan...ja en todellakaan huomannut että seisoi vieressä.

6.Noutaminen           5                                oi itku =( heitettyäni kapulan Lumi istuu ja odottaa nätisti käskyä tuo, lähtee vauhdilla hakemaan ja tittidii hyppää kapulan päälle tiputtelee kahdesti!! annan uudellen käskyn kun toistamiseen oli tiputtanut, tuo hienosti eteen ja pitää hyvin ei mälvää. Otan kapulan ja ennen kuin kapula on sivullani kädessä päättää neiti ihan itse siirtyä sivulle ennen kuin annan luvan. Ja tämä oli mielestäni se meidän varmin liike ollut reeneissä aivan nappi suorituksia jo..

7.Kauko-ohjaus      7.5                              tätä sitten taas en pitänyt mitenkään varmana ja pieni jännitys iski kun jätin Lumin maahan, huokaus ja käsky "istu" hienosti nousi heti, käsky "down" menee muttei alas asti mennyt, istuminen taas hyvä ja viimeinen makuu paljon parempi.

8.Estehyppy     9                                        hypyn taakse jäi hieman vinoon, ei istunut täysin keskellä esteen takana.

9.Kokonaisvaikutus     10

Pisteitä yhteensä163 ja sijoitus 2

Hyvää reeniä sinne evl-luokkaan =)) saadaan vielä tehdä roimasti hommia mutta saatiin tälläkin ohjaajan ja koirulin sähellyksen kanssa ykköstulos mitä lähdettiin hakemaankin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti