maanantai 25. elokuuta 2014

Reeniä..

Pingun kanssa käytiin pitkästä aikaa haku metsässä reenattiin hajun hakua. Maalimies menee piiloon ja me Pingun kanssa tallustellaan sisksakkia kohti niin että tuuli tuo hajun. Voi veljet miten hölmö voin olla, en ihan kartalla ollut mistä milloinkin tuulee ja Pingulla oli niin kova kiire ettei juuri kävellyt, lujaa juosten ois pitänyt metsässä edetä. Jaruttelin ja annoin haistella mutta helposti sai Pingu hajun jäljestä, saikin olla tarkkana ettei menty jäljelle. Kaiken kaikkiaan kivat reenit, vaikkakin törmäsin taas käärmeeseen kun olin vuorostani menossa piiloon. OI YÖK miksi niiden on pakko olla samassa metsässä ku mää!!

Illalla sitten käytiin aksa kentällä, menin vaikka oma olo ei ollut paras mahdollinen...kannatti kun ei tän pienen kanssa niin suuria vielä tehdä.
Ensin tehtiin muurilla eteenmenoa, siis ne päällimmäiset palikat vain maassa, takaakiertoa valssia.
Sitten pituutta, ongelma oli oikeasstaan se kun oli Fox ja Bolt samaan aikaan reenamassa niin hiukan herpaantui katse muualle =) mutta teki kuitenkin.
Hyppy tekniikkaa on sellaiset hypyt missä on ööö jotkut matalat "rimat" korkeutta ei näissä ole mutta koira oppii oikean hyppytekniikan...viisi tälläistä peräkkäin tietyn etäisyyden päässä toisistaan ja Pingu vain juoksee läpi, ei edes joudu hyppäämään vaan lähinnä astuu yli =) niin oppii hyppäämään riman mukaan ei siivekkeen. Näin ainakin ajattelen.
Renkaan läpi menoa tarjoamalla siinä oli apuna Janika toisella puolella ja itse toisella Pingu haki vuoron perään namia meilta ja jos tuli virhe ei palkkaa, siiryttiin samalla kauemmas että matkakin piteni ja sai juosta läpi. On se vaan hienoa kun tarjoaa itse niin jotenkin näyttääkin paremmalta se meno =) tai sitten vaan kuvittelen =))

Wuki pääsi tännään Janikan kanssa aksailemaan, tehtiin myös rengasta samalla tavalla kuin Pingulle ja on se vaan jo iso poika, hoksasi hienosti mistä mennään ja vaikka muutaman kerran teki virheen korjasi hienosti.
Vinokeppejä kokeiltiin samoin tarjoamisen kautta ja voi vitsi miten oli onnellisen oloinen koira kun sai tehdä.
Ensin kepit olivat auki ja laitettiin kolmesti lähemmäs oikeaa asentoa ja rytmitti hienosti muutaman kerran ja kun alkoi Wukia väsyttä huomasi selkeästi että virheitä tuli, lopetettiin sitten onnistumiseen.

Pientä radan pätkääkin tekivät, vauhtia löytyy edelleen ja ihan piti haukkua. Ihan uusi juttu tälläinen aksassa=)
Ei ole vielä juurikaan rataa tehty ja sen huomasi, käännökset on melkoisen loivia, tekniikkaa kun yhdellä esteellä tekivät niin paremmin kääntyy.

Lumin pääsi tänään haku metsään, 100m rata. Ajatus ei puutu mihinkään kiva lyhyt reenit! Ekalla pistolla läysi piilon jossa olin siis itse ensin makoillut toisilla reenattavilla, haki hieman pidempään maalimiestä. Suora palkka maalimieheltä. 3 tyhjää pistoa, kolmannen tyhjän jälkee hamuilee rullaa, jota ei kaulassa ollut. Neljäs tyhjä. En kutsu vaan odotan ja ooho sieltä juoksee itsenäisesti keskilinjan yli toiselle puolelle.Kutsun ja lähetän viidennelle pistolle perään lähtö ja palkka. Nooh ei puututa jos niin on suunniteltu, lähetyksissä Lumi oli edessä ja pöllö minä vielä kysyn annanko keulia..no joo kun niin sovittiin!! Kuitenkin oli tosi kiva haku reeni! Tästä on hyvä jatkaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti