sunnuntai 8. helmikuuta 2015

8.2. Pori

Toko-koe Pingun kanssa, edeltävä viikko ja ajatukset että olen mää hullu kun meinaan mennä kokeeseen ja onko nyt ihan oikeasti se oikea koirajonka kokeeseen vien. Liikkeestä maahan meno hyvä mutta liikkeestä seisominen ihan hirvee, luoksetuolo ei ole valmis mun oman kriteerin mukainen. Haluan että koira tulee eteen istumaan ja siitä sivulle, Pingu tarjoaa suoraan sivulle kun tulee...enkä itse tykkää kun hidastaa vauhdin niin ajoissa tullakseen sivulle...lauantaina siis eilen siteen päätän noh näillä mennään mitä on ja onhan tuo kohta jo 11kk..

Aamusella ei kuitenkaan jännitä..outoa..matkalla taas oi kauheeta mitä teen!! Niin ja ikähän on lähempänä 10kk kuin 11kk!!
Onneksi on Janika mukana puhumassa järkeä ja muutenkin mahottoman mukava kun rentoutuu niitä näitä jutellessa..

Yllättävää on etten oikeasti jännitä juurikaan ja mukava fiilis kun mennään kehään on tuo vaan kiva harrastus kaveri se kun välitä muusta kuin että saa tehdä töitä =)

Tuomarina Tiina Heino
Tässä pisteet
Luoksepäästävyys          10
Paikalla makaaminen      8
Seuraaminen kytkettynä  10
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahan meno seuraamisen yh.  0
Luoksetulo    9,5
Seisominen seraamisen yht. 9
Estehyppy   9
Kokonaisvaikutus   10
Pisteitä 162,5 sijoitus 3/11

Paikka makuussa nousi istumaan kun palasin viereen..
Taluttimetta seuraamisessa itseni mielestä viimeinen täys käännös oli huono, väljä ja jätättikin.
Ei sitten mennyt maahan ja minä tyhmä en varmistanut ja antanut uutta käskyä,,,,harmittaa!!
Luoksetulo tuli suoraan sivulle, no en osaa sanoa kuin tuon oman mielipiteeni kun se ei itseäni noin miellytä..
Seisominen seuraamisen yhteydessä, pysähtyy hyvin ja kun palaan viereen istuu itse ennen kuin liikkuri ehtii sanoa mitään..
Estehypyssä ennakoi jälleen tuon sivulle tulon ennen kuin liikkuri sanoo mitään..

Olen ihan onnesta soikea koska fiilis oli ennen ettei varmasti saada ykköstulosta koska reeni määrä on ihan nolon vähän. Parasta kuitenkin on että osaahan Pingu jo paljon ja pientä viilausta tuossa että malttaa odottaa sivulle siirtymisen käskyllä ja paikka makuun teki todella hienosti vaikkei malttanut olla nousematta mutta tästä on niin kiva lähteä jatkamaan ja korjata omat virheet sekä kasvattaa Pingulle tuota odotus aikaa ja varmuutta. Suurin yllätys oli tuo hihnassa seuruu kun jotenkin olin ajatellut että menee lenkkeily seuraamiseksi metrin päässä. Ei kun lisää reeniä ja uudet kuviot mukaan ja kohti kokeita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti