sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Agility päivä Jyväskylässä

Lähdettiin perjantaina ajelemaan jottai lauantaina sitten ei tarvitse heräillä liian aikaisin. Yöpaikka saatiin Sannin vanhempien mökiltä. Hieno paikka ja kiitokset kun siellä saatiin olla. On kyllä huomattavasti mukavampaa kun saa yöpyä lähellä ja aamulla nukkua pitkään.

Lauantai päivän ohjelmaan kuului agility ja toko. Menin aksaa sitten Lumin ja Pingun kanssa. Kouluttajana oli Janika, tällä kertaa opin itse paljon ja tarkkaivaisuutta siihen että pidän ne omat kriteerit sellaisina kuin ne olen halunnut. Lumin kanssa on niin kivaa tehdä kun omavarmuus ja asenne tekemiseen löytyy ja ehdin jopa maielestäni mahdottomiin paikkoihin ja edelle koiraa, ihan sairaan siistiä. Pingun kanssa taas oli kuin en olisi koskaan sen kanssa mitään tehnytkään, oma asenne korjaus ennen seuraavaa settiä niin rupesihan tuo kulkemaan. Wuki pääsi mukaan mutta oli vain turistina, hiukan tein hyppy tekniikkaa ja oli pojalla sen verran intoa että voi hyvänenkin aika, tästä nyt pikku hiljaa kunto kohdilleen ja reeniä sillekkin lisää =)).

Kaiken kaikkiaan mukava päivä ja oli kiva nähdä muitakin SL koiria.

Sunnuntaina sitten heräiltyämme kävimme metsä lenkillä ja voi kuinka kivaa onkaan käydä lumisessa maisessa ja hangessa tarpoa, talvi parhaimillaan kun on lunta paljon !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti