torstai 7. heinäkuuta 2011

Hakuilua ja tottista

otettiin kolme maalimiestä n.40m syvyyteen, nostettiin haju Lumi liinan päässä ja paluu keskilinjalle josta lähetys maalimiehelle. Suora palkka ja tällä kertaa oli palkkana lelu, leikkiä maalimiehen kanssa, näin jokaisen mm kohdalla. Lumi eteni ekalle pienen matkan, nappasi jonkun minkä lie hajun nuuhki hetken mutta jatkoi hyvin maalimiehelle asti. Toisen maalimiehen hajunnosto oli taka-kautta kiertäen tuuli oli vähän haasteellinen mun mielestä mutta Lumi tosin eteni varmemmin tälle. Kolmannelle eteni rauhallisesti mutta varmasti, tuulen alapuolelta vielä edeten. Oli hyvä treeni ja Lumi jaksoi lämpimästä huolimatta.

Käytiin uittamassa koirulit järvessä ja hauskaa oli, Lumi uiskenteli rauhallisesti ei mitenkään räpiköiden, käyttää hyvin kaikkia raajojaan uidessa.

Uinnista virkistäydyttyä pienet tottikset ja Lumin kanssa vähän otettiin saalis leikkiä.
Lumilla on valjaat ja Jansu piti kiinni liinasta ja itse hilluin lelun kanssa aivan Lumin nenän edessä.Kun vauhti hyvä ja Lumin into suuri palkkaan lelulla. Oli toinen kerta kun näin nostatettiin ja meni jo paljon paremmin Lumi rohkeni irrotella.

Muutama vauhti luokse tulo ja ekalla ei aikomustakaan tulla suoraan luokse jalkojeni välistä palkalle vaan oikealta puolelta ohi, vika siinä että liian myöhään näytin lelun..
toinen kerta aikaisemmin lelun näyttö erittäin selkeästi niin menihän jalkojen välistä palkalle..

Sivulle tuloa hetsaten, tulee nopeasti ja oikeaan paikkaan, palkan ajoitusta vaihtelen ettei kaavoihimme kangistuttaisi.

Noutokapulan nostoakin harjoiteltu, ensin Lumi molemmin tassuin kapulan päälle ja nostoa siitä mutta Lumi hoksasin hyvin nopeasti mitä pitää tehdä, toi kapulan viimeiseksi syliin hypäten rinnan korkeudelle, istuin itse matalalla tuolilla laittaen kapulan aina jalkoihini takasin kun noston olin palkannut herkulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti