tiistai 19. heinäkuuta 2011

Lumin mittoja ja muuta

korkeutta löytyy tänään mitattuna 49cm ja painoa 13.5kg ihan kotosalla mitailtu. Ruoka maistuu hyvin ja olen vähän ahneutta yrittänyt saada lisää ja olenkin onnistunut kivasti siinä. Ruoka kuppia annettaessa pidän Lumista hiukan kiinni ja tuupin kuppia pois päin ja johan tulee kiire Lumille.

Seuraamista ollaan nyt tehty ihan ruoka palkalla kun pitää paikkansa sivullani hyvin sen kanssa. Lelulla seuraaminen menee ihan pipariksi, tuijottaa lelua ja jätää huomattavan raon muhun.
Lelulla hetsaan ja sanon sivu niin tulee kyllä vauhdilla mutta pysyttelen nyt kuiten tossa ruokapalkalla, toimii vaan paremmin.

Agilitia käytiin tänään vähäsen treenailemassa ja tehtiin puomin ylitys ja nenä kosketus, eteni hyvin puomilla, rauhallisesti mutta enteili jo että sekin tullaan menemään ja lujaa yli jonain päivänä. Putkelle lähetystä molemmin puolin ja itselläni jälleen se palkkauksen ajoitus vähän hakusessa. Lyhyt tehokas treeni.

Jälkeä ollan nyt otettu lisää ja monen moista tullut eteen, ensin edetään hyvin ja sitten takaisin alkuun nooh ohjaan Lumin takaisin eteen päin näyttäen suunnan, menee ja hämmentyy Lumi tästä. Rauhallisen määrätietoisesti osoitan suunnan minne mennään niin pienen harkinnan jälkeen jatkaa etenemistä. Hihna kun kulkee vatsan alta, toisella kertaa ei häiritse lainkaan ja toisella taas hiukan häiriintyy, mutta eiköhän sekin ajallaan mene ohi. Lumi työskentee rauhallisesti jäljellä ja haistaa kaikki jäljet, viimeisimmällä jätti kahdesta jäljestä nappuloista toisen syömättä, nyt odotellaan sen verran että menemme Janikan kanssa jäljelle jotta saan ohjeistusta miten edetään jälleen.. Jäljen olen tehnyt edelleen Lumille niin että kolmiosta lähtee askeleet erillään mutta hieman limittäin ja frolig-nappula kantapään ja varpaan kohdalla. Frolig on jaettu neljään osaan, nopea pala syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti