sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

sunnuntai treenailua

Tehtiin esine -ruutu pitkästä aikaan 5m leveä ja 50m syvä 3 esinettä. Lähti hyvin etenemään teki kuitenkin kaarroksen oikealle palasi ja löysi tovin kuluttua ekan esineen toi hyvällä vauhdilla mulle. Toinen esine pysyi alueella paremmin ja nouti nenällään tämänkin esineen hienosti. Jäi hyvä fiilis meni niin kivasti. Seuraavan esine-ruudun teemmekin sitten toivottavasti jonkun toisen esineilla =)

Haku-treenit oli helpot ja nopeat. Kaksi pakenevaa maalimiestä palkkaus lelulla.
Ekan maalimiehen perään kun lähti alku suoraan kaarsi oikealle reilusti mutta palasi takalinjan tuntumassa oikealle linjalle ja nosti maalimiehen, missä mahto Lumi pyörähtää..tiedä sitä..
Toisen maalimiehen pinkaistua piiloon, Lumi lähti hyvin ja suoraan löytäen maalimiehen.Mukava treeni ja hauska Lumillekkin.

Jälki omalla pelolla, pieni kolmio josta jälkeni lähtivät varvas-kanta kiinni toisissaan ja sisäänpäin käännettyn, suora nameja kaksi kullakin jäljellä.
Häiriö hakkuva koira jossain ei ees näkyny, ei Hessu eikä naapurin. Lumi reagoi heti alussa mutta lähti kuitenkin jäljelle. Nyt oli pituutta n.13m ja Lumi kävi kaikki jäljet läpi osan nameistä jätti syömättä. Eteni rauhallisesti minäkin jopa osasin jo paremmin löystää hihnaa kun söi ja kiristää kun eteni. Alkaa sujua =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti