perjantai 22. heinäkuuta 2011

Jälkeä ja tottista

olipa helteinen päivä mittarissa +30 mutta me Lumin kanssa jaksettiin kuiteskin.

Jälkeä tehty taas lisää ensin omin päin ja hienosti meni joka jäljen läpi, syöden joka namin, edeten myös hyvin.
Tänään muutettiin jälkeä niin että jalanjälkeni ovat kiinni toisissaan ja kääntäen varpaat sisälle päin..pientä tasapaino harjoitusta itsellenikin samalla, pituutta n.5m. Lähti hyvin muutama haparointi, yritti kääntyä ja pyöriäkkin, mutta jatkoi lopun hyvin.
Jälleen mulle läksyjä miten pidän hihnaa ja mistä kohtaa, löysään kun syö kiristää kun jäljestää, haasteellisita. Lumi meni lopun erinomaisesti ja olisi varmasti mennyt pidemmänkin pätkän...pituutta lisää ensikertaan..

Tottistelua kentällä, seuraaminen hienoa namilla imuttaen ja välillä irrotus, paikka ok.
Maahan meno ensin vasta toisella käskyllä maahan nooh oma äänensävy/paino muutos sekä avun poisto niin menikin sitten ekalla..

Puukapulan noutoa kahdella kapulalla leikiten hienosti kunnes ennakoi ja tiputti kapulan ennen kuin käskin, korjaus ja taas meni hyvin.
Sitten otettiin metalliset samalla lailla, no eihän sellasta voinu suuhun ottaa, kauheeta ainakin Lumista. Pientä hetsausta ja johan otti, heitin kauemmas mutta taas jäi kapula nostamatta, pienen tahimisen jälkeen rupesi kuitenkin kulkemaan sekin, mutta kaipaa lisää harjoittelua.

Luokse tuloa, vauhti kohdillaan mutta hiomista paikasta edessäni kaipaa yhä..taidan taas hoppuilla ja harjoitellaan pienemmällä matkalla paikkaa..

Kiva päivä kuitenkin ja paljon lisää vinkkejä treenaamiseen saatiinkin...pikku hiljaa edetään mutta varmasti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti