torstai 19. joulukuuta 2013

Joulun odotusta

On ollut niin vauhdikasta sitten viime kirjoittelun ettei edes oikein ymmärrä että ensi viikolla todellakin on jo Joulu!
 

Wuki ensimmäisen kerran matkalla isossa kaupungissa..Helsingissä. Auto matka oli melkoinen kokemus pienen maailmassa kun on tottunut aina kulkemaan umpi pakussa ja nyt pääsikin Helin auton takakoppaan jossa oli taka-ikkuna. Oli siinä ihmettelemistä ja vähän piti pörsitä kun toinen auto tuli liki. Onneksi ei mitään rähinä rumbaa ja takaisin tulo matkalla sitten jo nukuttiin. Reissu oli oikein mukava, on se vaan hienoa reissata koiran kanssa joka sopeutuu paikkaan kuin paikkaan. =)

Kävimme siis pyörähtämässä Wukin kanssa näyttely kehässä ensimmäistä kertaa tosin itse en esittänyt vaan Marjo Wukin juoksutti siitä kiitos ja hienosti menikin. Wuki oli pentuluokan VSP ja KP. Lupaava alku näyttelyille.  Käytin Wukin fyssarilla viikolla kun oli niin jumissa lannealueelta ettei liikkeet olleet hyvät ja seisoi takajalat rungon alla. Seisottaminen oli jopa hirveää. Auttoi kummasti liikkeisiin ja muutenkin koko Wukin olemus parani kun tuolla kävimme. Uudelleen käynti taas ensi vuoden puolella. Varsinkin kun tykkää riehua toisten kanssa ihan täysillä.

Nyt on jännääkin jännempää kun Lumi on käynyt astutus reissulla ja vuorokausia on takana 14 ja mittauksilla käydään kerran viikossa Janikalla. Hieman on neidin olotilassa huomattu eroja jo nyt ja näyttää hieman paisuneelta jopa omaan silmään. Hakeutuu nukkumaan lämpöisiin paikkoihin mieluiten mahdollisimman pehmeälle ja rapsutuksia pitäisi saada paljon. Ruoka maistuu vielä paremmin ja kerjätäkin Lumi näemmä osaa...pentu blogista löytyy paremmin päivityksiä.

Lumin kanssa ollaan käyty nyt muutamat toko-kokeet ja voi voi sentään kun emme nyt sitten saaneet sitä ykkös tulosta mutta lähellä ollaan. Olimme nyt 15pvä Porissa vielä yrittämässä.

Tässä pisteet:
Paikallaan makaaminen 10
Seuraaminen                   10
Istuminen seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo                    10
"Ruutu"                           8,5  minäpä sitten avoin suuni ennen liikkeen loppua kun Lumi oli liian edessä kun
                                               pysähdyin..kaksois käsky
Noutaminen esteen yli  0    heitin kapulan hieman sivuun niin Lumi kiersi esteen tullessa..joo se mein
                                               varmin liike meni näin...
Metalli esineen nouto   10
Tunnistusnouto               0   tuli kiire ei edes haistellut...
Kauko-ohjaus                 7,5 jee pysyi paikoillaan mutta seisomisesta istumaan ennakoi hieman ja annoin
                                              uuden käskyn
Kokonais vaikutus         10

pisteitä yhteensä 244 ja kakkos tulos.  Seuraavaan kokeeseen mennään kun tuo tunnistusnouto on kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti