maanantai 21. huhtikuuta 2014

Jäljellä

päässyt jälki kärpänen puremaan, metsässä oltu vähintään kerran viikossa tallomisen merkeissä =)

Wukin kanssa ollaan siirrytty metsä jäljelle ja vitsit että osaa hienosti pieni nenäänsä käyttää.
Pituutta on jo reilusti 50-90m ja kepitkin on mukana 4kpl.

Wuki aloittaa jäljen innolla ja saakin hieman hidastaa vauhtia, tarkka ja ilmaisee kepin hyvin, mielestäni saisi innokkaammin kepin ottaa ja innostua siitä. On sen verran herkkusuu Wuki että kiinnostaa enemmän palkka kuin keppi. Tähän täytyykin kiinnittää nyt huomiota ja pituutta kun on enemmän hieman huomaa että mielenkiinto laskee, palkkaa siis enemmän loppu jälkeen.

Lumin kanssa kun tehtiin yksi aivan kaamea jälki, tuli sellainen olo että nyt eksytään kyllä metsään. Aloitta niin vauhdilla että ei todella löytänyt alkua, kun jäljen löysi sahasi jälkeä 2m oikealle ja vasemalle, siksakkia..ounou..Haki lähinnä palkkaa jäljeltä kuin itse jälkeä, kepit löysi kaikki ja ilmaisu oli todella hyvä. Pieni ihmetys mitä on sille Lumin tarkalle nenälle tapahtunut?? Ei sentään eksytty. Pituus oli alokas luokan mittaa.

Seuraavalle jäljelle päätin sitten jättää vain yhden palkan ja palkkaan vain löydetyt kepit. Tein alokas jäljen ja annoin vanhentua tunnin, hiukan jännitti mitä tulee nyt. Jeee osaahan Lumi sittenkin tarkan nenän käytön, aloittaa hyvin ja muistin nyt itsekkin pysähtyä kun koira pysähtyy. Löytää kaikki 6 keppiä ja se yksi nami siellä n.puolessa välissä oli aivan riittävä =)) Näillä mennään nyt pitäisi aloittaa janan reenausta. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti