tiistai 22. heinäkuuta 2014

huh hellettä =)

                                                                   Wuki rentoutuu

 Paimentamassa Wuki on nyt käynyt vain kerran mutta sitäkin pätevämpi =) toivottavasti ehditään vielä ennen kuin kesä on ohi, ajaa rauhallisesti ja hakee tasapainoon hyvin. Tästä lisää kunhan ehditään lampaille. =)

Wuki on tänä kesänä kasvattanut hyvin kuntoaan ja jaksaa jo reenitkin ilman kummempia väsymisiä ja lempi puuhaksi onkin tullut uinti. Poika painelee yksinäisessä ylhäisyydessään rinkiä vedessä tai tutkimassa mitä vesikasvejä löytyy, toisinaan jopa sukeltaa. Saakin nyt muistaa kuivata korvat varmuudeksi..

Haku metsään ollaan eksytty ja aikalailla suoraviivainen Wuki on työskentelyssä, menee lujaa ja löytää maalimiehet, palkkautuu hyvin ja viimeksi tehtiinkin jo L pistoja ja hienolta näyttää. Esine ruutuakin kokeiltiin piiitkästä aikaa ja oli kyllä vähän kuutamolla poju mutta kun hoksasi että haetaankin esinnettä, löysikin ja  nopeasti lähti tuomaan, ei tainnut edes harkita etteikö sitä toisi.   

Wukin kanssa ollaan piipahdettu jo yksissä epävirallisissa aksakisoissa ja meneehän se suoraa ja kovaa =)
Hävettävän vähän ollaan sen kanssa aksailtu koska on kuitenkin sellainen laji mistä Wuki tykkää, ei epäröi hypätä estetä saati kiivetä niitä.

Nyt ollaan hiottu kääntymisiä ja viime reeneissä kentällä sitten jo aloitettiin kontaktia. On se vaan nopea oppimaan ja menee sekin minne ohjaan. Koti läksyinä nyt edelleen käännöksiä ja jarruttamista. Valssiakin saavat pojat reenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti