keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Suunnitelmia kerrakseen

Nyt on kisa ja näyttely kalenteri saanut niin paljon täytettä että ihan hirvittää =D mutta eihän niitä tuloksiakaan tule jos ei kisoissa käy.

Näyttelyitä pohdin että kenet ottaisin mukaani kun kaikilla on karvan kasvu vaiheessa, ongelmallista =))
no erkkareihin ainakin toivon saavani kaikki kolme mukaan.

Wuki pääsi pitkästä aikaa aksailemaan voi miten se on kehittynyt, intoa riittää ehkä liiaksikin mutta malttaa jo esteelle jarruttaa, kepit on superit ensi kerralla vaihdetaan verkot ohjreihin ja katsotaan kuinka käy. Kontaktit on hienot, toki on opeteltavaa vielä paljon varmasti mutta oli meillä hauskaa.

Pingun kanssa aksailtiin lähinnä tekniikoita tiukkoja ohjauksia jossa pitää tulla selkeästi mun lähelle. Plakkana käytin nyt pelkästään namia ja hienosti pikkuinen kiitää ja tekee juurikin niin kuin ohjaan.

Lumilla oli tällä kertaa kontaktit hakusessa ei malta mennä alas asti 2on2off asentoon jos jään taakse tai sivuirtoan, sitä tälläkertaa vahvistin ihan namipalkalla ja kepit taasen teki hienosti, hiukan tuli jo sellainen fiilis että nyt sinne kisoihin, olen jo pohtinut ihan tarpeeksi itseäni kisatilanteessa ja ajatus siitä mitä nyt seuraavaksi treenataan Lumin kanssa =) josko sitten aukeis kunnolla kisa putki =)) yritystä ainakin jos ei muuta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti