maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

ja nokka kohti uusia haasteita. Lumi on käynyt jo virallisissa kuvissa ja itse olen tuloksiin tyytyväinen. Kokoa ja näköäkin on kivasti tirriäisellä ja yksi-vuotis päivää viettiin kotosalla rauhallisissa merkeissä =).

Ollaan taas päästy treenamisen makuun kun loppu vuosi vierähti omien opiskelujeni parissa turhankin tiiviisti, nyt ollaan aloitettu Haku treenit kerta viikossa ja tottiteltu kaupan pihalla, kentällä ja kotona.

Hakuilu on niin meidän laji, vaikkakin sitä yhä opettelen itse mutta onnistuu niin kivasti, rullia ollaan kotona aloitettu hakea ja kohta saa perheen jäsenet rullan käteensä jotta edetään siinäkin.
Maalimiehiä vaihtelevasti 2-6 ja pistot olivat viimekerralla hienot ja nenäänsä käyttä hyvin.
On ollut ruokapalkka ja Lumi hotkii ruokansa nopeasti että saan ihan tosissani juosta hakemaan.
Hallintaa pikkuhiljaa lisäilty jo maalimiehen luona ja keskilinjalle mentäessä. Intoa ja puhtia riittää Lumilla riippumatta maalimiesten määrästä.

Tokossa ollaan jumitutta liikkeestä seisomiseen, ihan pallo hukassa =( mun sisäistäminen palkan ajoitukseen ja voi se mun kyylämineen!! Pakko mukamas tarkistaa että jäihän se koira sinne aeisomaan..nooh tästä ei voi kuin edetä! Maahan meno ok, pidennetään matkaa huomattavasti, seuraaminen hyvällä mallilla kunhan muistan palkkaus suunnan ja sitä täytyy harjoitella ilman koiraa, jotta olisi sujuvampi.

Ensi kesänä olisi takoitus aloittaa sitten tulosten keruu ja ehdottomasti vielä töitä saadaan tehdä että on kaikki varmasti kunnossa =)
Mikäpä tässä treenata kun on niin hyvä koira, ei väsy tai tylsisty pitkistäkään pätkistä ja toistoista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti