maanantai 18. tammikuuta 2016

Maalahti 17.1

Aamulla aikaisin kamat kasaan ja lähtö kisoihin...jotenkin aina vain hankalampaa itselleni nämä aamuaikaiset lähdöt, koirat kyllä reippaina heti lähdössä =)

Paikalle ehdittiin ajoissa ja tunnelma hallissa ihan mielettömän rauhallinen, mietinkin että ihan kuin reeneihin olisin tullut. Rataan tutustuin jo hiukan ennen varsinaista tutustumista ja kiva jopa helppo rata mutta mutta muistanko ohjata joka kohdan, muistanko katsoa koiraa, muistanko vaatia kontaktit...no kyllä jännitys hieman nostaa päätään mutta sillälailla hyvällä fiiliksellä ei todellakaan paniikilla. Muistan kun ensikertaa menin agikisaan, en edes muistanut hengittää kun jännitti niin paljon.

Agi radalta 15 =/ ja mun virheet pääasiassa..putken jälkeen koira katsoo ohjaajaa muista ohjata..no ohjasin myöhässä..
a ja keinun kontaktit hyvät mutta puomilla en vaatinut ja saatoin jo kääntää päätäkin eli en katsonut koiraa..
keppejä Pingu ei tehnyt loppuun..saattoi vaikuttaa että olivat puiset ja viime aikoina ollaan tehty muovisilla reenejä sekä itselleni muistaa ohjata se viimeinenkin väli..

Hyppyradalta hyl kepit ei onnistunut loppua kohden ollenkaan ja annoin olla kun ei onnistunut  enkä halunnut sitten jäädä hinkkaamaan niitä, sitten olinkin myöhässä, piti tehdä keppien jälkeen kolmannelle esteelle valssi no joo teinhän sen kun Pingu oli jo mennyt sen kolmannen ja hyi minua huusin että täällä. Ärsyttää että olin niin tyhmä kun virhe oli mun ei Pingun mutta opinhan jotain itse, paljon löysin hyviä asioita mitä Pingu tekee ja mitä olen oivaltanut agilitystä, alkaa niinko sujuun =)
Parasta on coutsi joka kuvaa ja kertoo kyllä heti missä olisin voinut toimia ja miten.

Kisa seurana oli Maiju, Miia ja Janika jotka kisasivat ylemmissä luokissa ja Lumi pääsi tällä kertaa Miian ohjattavaksi ja hienosti menivat vaikkakin hylly tuli molemmilta radoilta.

Kivaa oli taas kisata ja kokemusta molemmille, nyt kohti uusia kisoja =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti